ОВО ЛУДИЛО МОРА ДА ПРЕСТАНЕ Сликао унучиће са постером Александра Вучића! | Жиг Инфо

ОВО ЛУДИЛО МОРА ДА ПРЕСТАНЕ Сликао унучиће са постером Александра Вучића!

У јануару прошле године, дигла се велика фрка око злоупотребе деце у емисији „Вече код Ивана Ивановића“.

Тај чин осуђивали су многи, од преко председника Савета регулаторног тела па до заштитника грађана, како републичког тако и београдског.

Деца се, једноставно, у пристојном друштву не злоупотребљавају ни у једној области живота, па ни у политици или у продукцији програма који је несумњиво намењен одраслима. Деца се не злоупотребљавају не само зато што је то незаконито, него пре свега јер није поштено ни хумано , готово су били сагласни сви они који су критиковали овај чин.

Нешто више од годину дана, актуелни су председнички избори у Србији. Један од високих функционера ОО СНС-а Гроцка, Зоран Зарић из Умчара на свом Фејсбук профилу поставио је фотографију двоје малолетне деце које у рукама држе постер Александра Вучића, председничког кандидата испред СНС-а.

„Ми смо одлучили за кога да гласамо, а ви?“ Да не буде забуне, ово су мој млађи син и унук, љуби га деда, написао је на подељеној слици Зоран Зарић.

Аутор овог текста је остао без коментара.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић, фото: Фејсбук (малолетницима накнадно прикривена лица)

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Проверите да ли вас је банка преварила

Народна банка Србије објавила калкулатор за грађане којима су банке наплатиле више рате за кредите. Београђанину М. В. три године обавеза била 5.000 динара већа. ...