ОВО МОЖЕ САМО У СРБИЈИ: Изашао у своје двориште, а комшија га СЛУЧАЈНО упуцао САЧМАРИЦОМ! (ФОТО) | Жиг Инфо

ОВО МОЖЕ САМО У СРБИЈИ: Изашао у своје двориште, а комшија га СЛУЧАЈНО упуцао САЧМАРИЦОМ! (ФОТО)

Марко Станојевић (27) из Стриже код Параћина, изашао је у двориште да склопи сунцобране пред кишу, а завршио у болници погођен сачмом у потколеницу, бутину и раме.

Марко Станојевић (27) из Стриже код Параћина рањен је из пушке сачмарице у дворишту своје породичне куће, неколико секунди након што је склопио сунцобране.

Три оловне куглице погодиле су га у потколеницу, бутину и лево раме и одмах је збринут у Служби хитне помоћи. Каже да је претрпео велики шок, да је, на срећу, добро прошао и да неће тужити свог комшију, Живадина Ж., јер га није погодио намерно.

– Била је недеља и спремала се киша, па сам изашао у двориште да склопим сунцобране. Урадио сам то и пришао фонтани да гледам ретривера како се купа. Осетио сам одједном ненормалан бол и врућину у бутини, а тек онда сам чуо пуцањ! Помислио сам – изрешетан сам, готово је са мном! Болело ме раме, нога, све… Пришла је баба, почела да брише крв која је лила, деда је викао, онда је дошао отац… Не сећам се свега тачно, али знам да сам лежао у Хитној и да сам примао инфузију јер ми је пао притисак и позлило ми је – објашњава Марко.

По пријави лекара полиција је одмах дошла и у Хитној помоћи је дао изјаву, а затим су отишли код комшије. Потом је снимљен на рендгену.

Фото: Телеграф

Оловну куглицу из листа хирург му је извадио после три дана, док из бутине и рамена – није. Лекар му је рекао да је боље да остану у телу јер је сачма сувише дубоко.

Марко додаје да је и комшија био у шоку кад је чуо да је погодио првог суседа и рођака. У горњем делу ограде између њих инспектори су избројали 42 рупе!

– Деда је почео да виче: Живадине, умало да ми убијеш унука! Касније сам чуо да је пуцао у неку животињу, пса или лисицу која му је подавила голубове. Ту ловачку пушку има деценијама. И сада нормално разговарамо, нисмо у свађи и нећу ни да дижем никакву тужбу против њега – додаје Марко.

Исто мисле и његови родитељи, Горан и Весна, али су ипак хтели да обелодане ову причу. За наук и као упозорење да се из ватреног оружја олако не пуца!

(З. Р. П. ТЕЛЕГРАФ)

Коментари

Коментари


Препоручујемо