ПА ОВО ЈЕ ГЕНИЈАЛНО: Српкиња измислила ПОЉОФИТНЕС – сади лук и кромпир, а вежба, све о једном трошку! (ВИДЕО) | Жиг Инфо

ПА ОВО ЈЕ ГЕНИЈАЛНО: Српкиња измислила ПОЉОФИТНЕС – сади лук и кромпир, а вежба, све о једном трошку! (ВИДЕО)

Јована је одлучила да споји и лепо и корисно

Прелепа Јована Марковић (23) која живи у селу Велико Лаоле код Петровца на Млави, а изворно је из села Шетоње, одлучила је да витко тело и здравље одржава вежбањем у „природном“ окружењу, и то, веровали или не, приликом сађења лука и осталих пољопривредних послова.

Она је у видеу објаснила како се раде вежбе за ноге и глутеус, јер је за бицепсе и трицепсе завршила. И све то у њиви, где сади лук.

– Ево нас и даље у мојој природној теретани. Пошто смо завршили вежбу за бицепсе и трицепсе, прелазимо на ноге и глутеус. Од приручног материјала је потребно – лук и рукавице. Идемо прво на десну страну, подигнемо се, па лево и одрадимо скок. Идемо опет, десно, лево па скок – рекла је Јована, и показала свима да може да се вежба где год желите, само је потребна воља.

А она је спојила и лепо и корисно – на свежем ваздуху је, сади лук, а уједно има линију на којој би јој све девојке позавиделе.

Погледајте како Јована сади лук и вежба:

 

Погледајте како Јована сади кромпир:

 

А погледајте вежбе за чучњеве:

 

Јована већ има своју базу фанова на друштвеним мрежама, и ово радује, јер ово што она ради је нешто наздравије и најпаметније што се појавило у Србији у последњих ко зна колико година! Свака част, девојко!

Еспресо.рс

Коментари

Коментари


Препоручујемо