Песницом на бакљу, а све то гледају малишани /ФОТО/ | Жиг Инфо

Песницом на бакљу, а све то гледају малишани /ФОТО/

Нереди и међусобне туче навијала, као и са полицијом, обележили су 148. вечити фудбалски дерби, а у хаосу на трибинама стадиона „Рајко Митић“ издвојиле су се две слике.

Инциденти су најпре почели на „Истоку“ где је дошло до сукоба између „делија“ и навијача Партизана, највероватније окупљених у групи „Забрањени“. На слици се јасно види како се навијач црвено-белих са бакљом у руци залеће на навијача вечитог ривала, а недуго затим и иста сцена са обрнутим улогама.

Сада је навијач црно-белих са упаљеном бакљом залетео ка крупном и голоруком „делији“ који га је савладао, док су те немиле сцене посматрали они коју су дошли заправо због фудбала.

Међу њима су била и два малишана! И, какве ће они успомене имати са 148. вечитог дербија?!

Фудбал нам је одавно поражен ако клинци на стадиону не могу да уживају у потезима играча, ако родитељи не смеју да их доведу на трибине. А, нису били на трибини са најватренијим навијачима, већ на „Истоку, где би требало да је мирно. Односно, свуда би требало да буде мирно…

Уместо тога, у суботу смо добили нову епизоду са крвавим главама.

 

(blic sport)

Коментари

Коментари


Препоручујемо

ПАДЕ И БЛАЖА Изборна комисија у Гроцкој није прихватила листу УГ „Наш Човек“ а СНС их избацио из власти

Изборна комисија у Гроцкој данас није прихватила листу УГ „Наш Човек“- Блажо Стојановић из разлога, према незваничним информацијама, што је констатовано да уместо „удружења“ треба ...