ПЕТ МЕСЕЦИ ГРОЧАНСКИХ ВЕСТИ Група која је настала из ИНАТА и постала ХИТ | Жиг Инфо

ПЕТ МЕСЕЦИ ГРОЧАНСКИХ ВЕСТИ Група која је настала из ИНАТА и постала ХИТ

Негде почетком јануара 2017. године, почела је да се остварује идеја о формирању нове групе на друштвеној мрежи Фејсбук која би пробудила успаване становнике ГО Гроцка.

Та успаваност односила се на њихову неактивност у коментарисању разних тема које се тичу становника ове општине. Иако је постојало још група на овој друштвеној мрежи, све су биле замрле. Напредњаци су купили готово све групе, остале су само две, пракично, од портала Жиг Инфо, али се на њима није водила готово никаква расправа иако су са поприличним бројем корисника. Разлога за неактивност Грочана била је велика. Страх од губљења посла или ботовски напади који се нису либили ни да чланове породице вређају. Управо негде у том времену Жиг Инфо тиму се прикључује Грочанин Слободан Симић који покреће, сада већ можемо назвати БРЕНД, групу Грочанске вести.

Ево шта о овој малом јубилеју каже наш сарадник и оснивач групе „Грочанске вести“
– Данас се навршава пет месеци како је настала ова група која тренутно има 1.793 члана. Да кренемо из почетка. Група настала тако што су мене избацили из свих група, јер сам избацивао реалне слике против ове срамотне власти. А они имали пара па купили све што је против њих и све то дали да води набеђеном новинару са Основном школом, тј. у народу познат као ,, Незаглављени будак“. Ја сам ову групу направио из ината. По старом добром ботовском обичају, одмах су ме називали лоповом који је крао са Пекарским ( имам „принт скрин“где сам оптужен са ФБ налога председника општине и лажног налога Будака незаглављеног са основном школом), иако никада реч у животу са њим нисам разменио.

Нуђено је и људима из „коалиције“ да буду администратори у групи али нису имали, да не кажем шта, јер неће да се замерају људима. После се открило да у ствари су увлакачи који су играли двоструку улогу и мислили да смо ми блесави.

Е сад они нису толико битни колико сте битни ви чланови групе. Да ли ви мислите да ће нас пар да глуми Робин Худа а да ви из шуме чекате да победимо па да се придружите?

Чудно вам што Сима влада, чудно вам што вам школе нису завршене, а неће ни бити јер чекате да неко уместо вас то покрене. Колико вас је избацило слику да није избачено ђубре, колико вас је избацило пост да није нешто у реду, колико је вас било на протесту за школе? СРАМ ВАС БИЛО СВОЈЕ ДЕЦЕ, мислите да сте најважнију ствар урадили што сте нама послали слику да избацимо уместо вас? Веома храбро! Мислите да ће пар нас да реши проблем? Неће, јер ми без Вас са вашим именом и презименом не можемо много сем да нас називају плаћеницима и да нас неки од вас исмејавају.

Па где сте ви велики борци, опозицијо? Више се бавите ко нас плаћа, а нико нас не плаћа, и како некога да спречите да не дође на власт него да некога скинете са власти.

Ја толико има још много тога, коме се не свиђа зна где су врата, нек нас остане пет члана али правих а ви остали помилуте своју деци и размислите шта им ћутањем чините, каже Слободан Симић.

Уколико још увек нисте члан групе, група се налази на следећој адреси:

https://www.facebook.com/groups/grocanskevesti/

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо