Пијан дивљао по Обреновцу, изазвао стравичан судар и оштетио 14 аутомобила | Жиг Инфо

Пијан дивљао по Обреновцу, изазвао стравичан судар и оштетио 14 аутомобила

У Обреновцу се догодила језива саобраћајна несрећа, када се у раним јутарњим сатима аутомобил великом брзином закуцао у једно од паркираних возила. Возач је повређен, али ван животне опасности

У Обреновцу се догодила језива саобраћајна несрећа, када се у раним јутарњим сатима аутомобил великом брзином закуцао у једно од паркираних возила. Возач је повређен, али ван животне опасности. Читав инцидент снимиле су надзорне камере оближњег локала.

Аутомобилом је управљао 22-годишњи младић, који је био у видно алкохолисаном стању. Очевици кажу да су од полицајаца чули да је младић у крви имао 2.90 промила алкохола.

– Седели смо у локалу када се зачуо јак прасак. Било је око 4.40 сати ујутру. На улици сцена као у хорору. Када смо пришли возачу, глава му је била крвава, али је био жив. Прво што је питао јесте ко га је ударио – изјавила је за „ТВ Маг“ Марија Чучуковић, радница локала чије су камере снимиле инцидент.

Од полиције је чула да је алкохолисани младић пре стравичног удеса огребао и ударио чак 14 аутомобила у Обреновцу.

Срећом, на улици није било пролазника, али су оштећена још четири аутомобила.

– Он је ударио у паркирани аутомобил, који је затим одлетео и ударио још четири паркирана возила и зграду. Изгледало је стравично – каже Марија.

Идентитет младића који је изазвао удес за сада није познат.

Блиц.рс/Новости

Коментари

Коментари


Препоручујемо