ПО ПРВИ ПУТ У СРБИЈИ Изабрана прва званична Miss Tourism World-Serbia 2015 (ФОТО) | Жиг Инфо

ПО ПРВИ ПУТ У СРБИЈИ Изабрана прва званична Miss Tourism World-Serbia 2015 (ФОТО)

23. септембра 2015. године, у u „Azzaro Red Clubu“ изабрана је прва званична Miss Tourism World-Serbia 2015 у организацији „Model agency „Miss UMD“ Srbija“.

На избору за Мис Туризма учествовало је 15 девојака из свих крајева Србије. Исто толико је било и чланова жирија, међу којима је било познатих естрадних личности, као и представника разних организација. Председник жирија био је Драгана Ћосо-„Удружење Модних Делатности Мис Ју“ Једине овлашћене агенција за избор Мис Туризма Србије 2015, под лиценцом „Miss Tourism World“.

Девојке, које су једне од најлепших што Србија може да понуди, продефиловале су подијумом и оставиле тежак задатак жирију, који је морао да се одлучи за најлепшу. Титулу најлепше освојила је Сара Стојановић из Београда ,која ће представљати нашу земљу на светском такмичењу „Miss Tourism World 20.децембра на Тајланду .

Поред титуле најлепше, изабране су прва и друга пратиља, као и мис шарма и мис фотогеничности.

За мис шарма изабрана је Јелена Блануша. За мис фотогеничености проглашена је Милица Пурић, а за другу и прву пратиљу изабране су Јевремовић Милица и  Сања Ивановић.

Генерални спонзор Мис Туризма Србије 2015-године била је Гранд телевизија, а девојке су носиле креације Данке Каровић. У  паузама такмичења, као и приликом одлучивања жирија, госте су забављале познате естрадне личности уз пратњу Авала Гранд бенда.

Организатори су најавили да ће се се избор за Мис Туризма Србије наставити и следеће године и очекују да ће овај збор подичи на још већи ниво.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић, Фото: Миријевац

Коментари

Коментари


Препоручујемо