ПОБИО ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ ЗБОГ ИМАЊА Срео брата на улици и рекао му: „Све сам их побио, само ми к*рва умаче.“ Минут касније ЗАЧУО СЕ КОБАН ХИТАЦ | Жиг Инфо

ПОБИО ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ ЗБОГ ИМАЊА Срео брата на улици и рекао му: „Све сам их побио, само ми к*рва умаче.“ Минут касније ЗАЧУО СЕ КОБАН ХИТАЦ

Аустријски пензионер Божидар Д. (77) рано јутрос у селу Барич код Голупца кренуо је у крвави пир када је хицима из пиштоља ликвидирао свог сина Мирослава, супругу Раду и шурака Павла, а снају Горицу ранио. Потом је у дворишту цркве пуцао себи у главу. Како сазнајемо до стравичних убистава је дошло због свађе око имања са сином и његовом женом.

Како „Блиц“ сазнаје Божидар Д. убио је сина, супругу и шурака, а ранио снају, због свађе око имања које није желео да препише свом сину, већ унуку Малиши.

Šurak Pavle

Шурак Павле

Како кажу комшије, породична свађа око имања трајала је више од годину дана, а кулминирала је након што су се отац и син синоћ поново посвађали због сеоске утакмице.

Barič potresla  nezapamćena tragedija

Барич потресла незапамћена трагедија

Божидар се са сином Мирославом спорио годинама јер је имање у селу и кућу коју су на њему зидали желео да препише унуку Малиши који живи у Аустрији. Њему то нису дозвољавали ни Мирослав, нити супруга Мирослава, па је јутрос у породичној кући прво убио њих.

Он је тада тешко ранио и снају Горицу, међутим она је успела да побегне од бесног убице. Тренутно се налази у болници и како „Блиц“ сазнаје оперисана је.

Након што је убио најближе чланове своје породице Божидар је кренуо 100 метара даље до куће свог шурака, и убио га у дворишту.

Meštani u šoku zbog stravičnog masakra

Мештани у шоку због стравичног масакра

Са пушком у рукама, на улици је срео свог брата од ујака Радета и рекао му: „Све сам их побио, али курва ми је утекла. Идем да се убијем“ и кренуо ка дворишту цркве. Неколико тренутака касније зачуо се последњи хитац који је испалио себи у главу.

Nakon krvavog pira ubio se u dvorištu crkve

Након крвавог пира убио се у дворишту цркве

Раде за „Блиц“ каже да је у том тренутку помислио да ће брат пуцати и на њега.

– Мислио сам да ће убити и мене, али он је рекао да иде да убије себе… Чуо сам када је пиштољ у цркви опалио – узнемирено прича раде за „Блиц“.

Brata Radeta je sreo na ulici i rekao mu da ide da ubije sebe

Брата Радета је срео на улици и рекао му да иде да убије себе

Он додаје да је након пуцњаве видео крваву снајку Горицу. Он међутим додаје да је Божидар био добар човек, али да је био огорчен због породичног спора.

– Његова жена и он су се судили, хтела је да преведе кућу на себе и сина. Он је био добар човек, они нису – рекао је Раде.

Комшије кажу да су знали за породичну свађу која је трајала дуго, али да у то нико није желео да се меша.

Д. Катанић   Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо