ПОЈИЛО ЗА ОСЕ Обишао сам једну од првих капиталних инвестиција ове власти у Гроцкој и ево како изгледа (ФОТО) | Жиг Инфо

ПОЈИЛО ЗА ОСЕ Обишао сам једну од првих капиталних инвестиција ове власти у Гроцкој и ево како изгледа (ФОТО)

Када су напредњаци дошли на власт у Гроцкој, средином 2012. године, вероватно како би промовисали себе као неку напредну власт, одмах су започели са капиталним инвестицијама.

Једна од тих капиталних инвестиција јесте била и изградња градске чесме у парку преко пута цркве, коју је донирао, како се наводи ЈП “ Водовод и канализација“ а све по идеји „генијалаца“ чувене тројке Тралета и дуплог Стефана.

Након пар година од те међу првима урађене инвестиције, данас сам је обишао. Замишљена да користи свим грађанима и пролазницима који чекају аутобус или су пак у пролазу, како би се освежили данас има другу сврху.

Наиме, и даље чесма користи становницима Гроцке, само оним летећим. Јер, чесма нема славине, а око ње се због цурења из цеви створила бара која служи искључиво за инсекте.

Данас сам затекао и једну културну осицу која не пије воду из те баре, већ из цеви где би требала да стоји славина. Иначе, оваква чесма је дочекала и све посетиоце Грочанских свечаности које, према речима власти, окупљају више десетина хиљада посетиоца. Па, како ли су они слику однели у свет? Појилица за осице мора да је хит!

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо