ПОЛИЦИЈА ТРАГА ЗА ФАТИМОМ ИЗ ЈОРДАНА Сумња се да је у Суботици и Београду неколико особа заразила ХИВ-ом | Жиг Инфо

ПОЛИЦИЈА ТРАГА ЗА ФАТИМОМ ИЗ ЈОРДАНА Сумња се да је у Суботици и Београду неколико особа заразила ХИВ-ом

Београдска полиција трага за Фатимом А. (38) из Јордана због сумње да је у Београду и Суботици сексуалним путем неколико људи заразила ХИВ вирусом.

Како сазнајемо, за Фатимом је расписана потрага након што је утврђено да је у последњих десет дана на територији Београда пружајући сексуалне услуге за новац, потенцијално довела у опасност неколико људи.

– За сада није познато да ли је она намерно заразила људе сидом или се ово догађало из незнања. Тек последњих десет дана у односима са неколико миграната, али и људи из Србије, заражено је неколико људи – наводи извор “Блица”.

Према речима нашег извора, Фатима је пре Београда боравила у азилу и прихватилишту за избеглице у Суботици и Принциповцу, па се сумња да број жртва може бити и већи него што се мислило.

– Дневно је имала сексуалне односе и са неколико људи. Није познато колико има жртава, али се сумња да их може бити више – наводи извор “Блица”.

У сарадњи са Комесаријатом за избеглице полиција тражи решење како би Фатиму сместила у адекватну установу за лечење.

 

Бојана Богосав, Блиц

 

 

Коментари

Коментари


Препоручујемо

ЛАСТИ ПОТКРЕСАЛИ КРИЛА Дејан Раденковић припрема терен за Звонка Веселиновића

Члан Председништва Социјалистичке партије Србије Дејан Раденковић упропастио је Саобраћајно предузеће Ласта А.Д. у циљу стицања личне материјалне користи, и припреме за пљачкашку приватизацију, тврди ...