ПОЛИО МЕ ЈЕ БЕНЗИНОМ И РЕКАО ДА ЋЕ ДА МЕ ЗАПАЛИ ЖИВУ: Исповест девојке из „идеалне везе“ открива како се рађају МОНСТРУМИ! | Жиг Инфо

ПОЛИО МЕ ЈЕ БЕНЗИНОМ И РЕКАО ДА ЋЕ ДА МЕ ЗАПАЛИ ЖИВУ: Исповест девојке из „идеалне везе“ открива како се рађају МОНСТРУМИ!

– Он је мене полио бензином када сам хтела да раскинем, и рекао да ће да ме запали живу, али синоћ нас је прекинуо неко и ушао – испричала је несрећна девојка свом пријатељу

Упркос разним законима који штите жене од насиља и који су строжији него икада, у последње време се дешавају злочини која ће Србија заувек памтити. Да насиље над женама не јењава показали су многобројни примери па ниједан вапај за помоћ не треба занемарити.

На једном форуму у Београду појавила се више него забрињавајућа исповест дечка који више није могао да ћути. Он је поделио своју забринутост са осталим корисницима и испричао причу о девојци која годинама трпи насиље, али не може да оде од свог тлачитеља.

– Постоји један пар ту у крају, годину дана млађи од мене, али нераздвојни, вероватно сам их помињао овде једном. Значи идилично лудо заљубљени, апсолутно нераздвојни пар, пар година у вези, заједнички живот, са свим атрибутима једне идеалне љубави. Међутим та глазура савршне љубави има много пукотина које већ на први поглед откривају један опсесиван однос пун љубоморе и неповерења и насиља, јер дечко ни не крије да „шта она ту има да се дописује са ликовима, ја сам још тад ушао на њен Фејсбук, гледам само је смарају ту разни ликови и нервирају, и узмем и обришем га“, или епизоде када испред продавнице хоће да бије неког деду јер јој је наводно гледао у дупе. Изоловали су се, имају игром случаја највише контакта самном, па се и дружимо, наравно увек су обоје ту.

– И синоћ дође та девојка сама игром случаја (рекох вам да су 24 сата заједно), и почне да чита наслове док чека кафу и свуда су наравно наслови о убиству мајке и детета. И на њен згрожен коментар о монструму, ја кренем намерно опширну причу о самим механизмима, о насиљу у вези, како све креће, како све то траје и развија се и дође до овога. Она ћути, спусти новине „Ја морам да ти кажем нешто“ ја вец ту крећем са „хмм приметио сам да ти и ***** имате неке проблеме у вези…. “ .
Она ме прекине, „Он је мене полио бензином када сам хтела да раскинем, и рекао да це да ме запали живу “ али синоћ нас је прекинуо неко и ушао.
– Али да, он ће је убити вероватно ако наставе, јер је такав, имплусиван, насилан и паразит. Девојка га је извукла из беде и проблема, и он вец три године паразитира и ужива. Он буквално губи толико много. Елем сто се тиче страха. Девојка у овом случају има и моћ, и новац, и релативно моћну и богату породицу, најблизег рођака полицајца… Сад можете мислити колико се она њега (оправдано) плаши, написао је њен забринути пријатељ који је поделио њену муку на једном мање познатом интернет форуму.

Еспресо.рс

Коментари

Коментари


Препоручујемо