четвртак, 13 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

САГА НАПРЕДЊАКА У ГРОЦКОЈ: Влашковић у Скупштини, поново тајно окупљање

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Према сазнањима Жиг Инфа, Дејан Влашковић из Калуђерице, који се спомиње као будући лидер напредњака у Гроцкој био је данас у Скупштини Србије на преговорима за будућу позицију.

 Сазнање Жиг Инфа потврђује и данашња фотографија Влашковића која је направљена у Скупштини Србије. Иначе, вечерас је поново одржан састанак бивших људи Горана Пекарског у локалу који држи Влашковић. На том састанку били су Ненад Панић, бивши председник радикала у гроцкој као и Дејан Радосављевић- Паја бивши директор ЈКП-а Гроцка док је Пекарски био председник СГО Гроцка.

Подсетимо се, у последњих 10- ак дана траје интезивна кампања између чланова напредњака око преузимања места председника ОО Гроцка. Као потенцијални председници овог локалног одбора спомињу се Горан Пекарски, Катарина Ракић који су и народни посланици и Дејан Влашковић из Калуђерице. Такође постоји и струја која агитује да на место председника ОО СНС-а Гроцка буде Стефан Дилберовић, десна рука затвореног Симоновића. Међутим, како је Дилберовић компромитована личност, он ових дана покушава да на место председника ОО СНСа Гроцка доведе себи подобну личност.

 

ЕЖИ

Најчитаније