субота, 18 јануар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ЧУЧКОВИЋ У МИСИЈИ "ЗНАКОВИ ПОРЕД ПУТА" Први човек Обреновца објавио је снимак и одмах постао ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ (ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

"Молим вас, где год приметите оборен знак јавите ми на 064*******, важно је да га сачувамо и у што краћем року вратимо на место", каже председник општине Обреновац Мирослав Чучковић и потом узима један такав знак и са све стубом покушава да га стави у гепек аутомобила.

 

"Безбедност учесника у саобраћају, нарочито у зони школа за нас је приоритет", написао је даље на Твитеру Чучковић и приложио снимак целе ове акције.

 
Чучковић је засигурно имао добру намеру, јер како каже, "сваке недеље 30 комада склоне с улице", али је Твитер плануо када је видео овај неспретни снимак, који баш и не делује спонтано.
 
Тако је већина твитераша рекла да би најлогични потез био да га врати на место, а не спакује и однесе, док су други алурдирали на то да председник општине креира још једну небезбедну саобраћајну ситуацију: вожњу са отвореним гепеком, док из њега вири товар, који је притом необележен. Такође, тежи део знака, сама табла вири из гепека и тежи да претегне.
Истини за вољу, на снимку се не види да ли је Чучковић заиста возио овако необезбеђен товар, већ само да иде возачевим вратима.
Поводом овог случаја контактирали смо и самог председника општине Обреновац, који је рекао да су му грађани слали фотографије оборених знакова па их је он прослеђивао путарима, који су јуче сакупили укупно 20 знакова. Чучковић истиче да је већина оборених знакова била на раскрсницама крај обреновачких школа.
 
На питање да ли је видео коментаре испод снимка који је поставио, он каже да је "Твитер демократска мрежа" и да то што је "указано на проблем далеко важније од њиховог паметовања", као и да твитераши увек хоће да буду "већи католици од папе".
На констатацију да није довољно само указати на проблем, он је рекао и да ће бити решен, те да ће екипе путара покупљене знакове забетонирати у наредним данима.
 
Када смо му скренули пажњу на коментар о небезбедној вожњи са отвореним гепеком и необележеним товаром који штрчи из њега, он је тврдио да је знак обележио троуглом и да је возио брзином 30км/х до места на коме је знак оставио, а које је, по његовим речима удаљено неколико стотина метара од места на коме је настао снимак. Додао је и да је остале саобраћајне знакове превезао камион.
 

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније