четвртак, 06 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Зелена странка: Саво Милошевић да напусти клупу Партизана

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Зелена странка позвала је свог члана Саву Милошевића да поднесе оставку на место тренера ФК Партизан.

 

Како се наводи у саопштењу, на тај начин би послао поруку да фудбал у Србији мора да се врати духу и правилима фер-плеја и закона.

Зелена странка сматра да Милошевић не треба на себе да преузима одговорност за закулисне радње које ФК Партизан и српски фудбал вуку у све дубље блато корупције.

– Као велика фудбалска и спортска легенда, Милошевић не треба својим ауторитетом да даје кредибилитет „гробарима“ српског фудбала и Партизана, који годинама зарад личне користи урушавају спорт у нашој земљи, а као члан Зелене странке треба и личним примером да покаже наш однос према упропаштавању фудбала у Србији – каже Горан Чабради, председник Зелене странке и народни посланик.

Зелена странка, чији је Милошевић члан, нагласила је да политичке странке и спортисти међу првима морају да се боре против аномалија које спортске клубове претварају у приватне фирме које мешетаре и послују у сивој зони.

Наша обавеза, и обавеза врхунских спортиста, што је Милошевић несумњиво био, и јесте, је да станемо у одбрану вредности, које једно друштво чине уређеним, а спорт би, у својој основи, требало да представља врхунску друштвену вредност.

Данас Онлине

Најчитаније