субота, 24 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Представници СЗС поново уклонили ограде из Коларчеве

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Представници Савеза за Србију и данас су из Коларчеве улице уклонили ограде око градјевинских радова на Тргу републике наводећи да се „ништа не ради“ на реконструкцији тог дела Београда већ да градске власти покушавају да „изолују“ општину Стари град и центар града „украду и пренесу на другу локацију“.

 

Обраћајући се новинарима, председник општине Стари град Марко Бастаћ казао је да радовима који су у току и најављеном обновом улица у центру града, власт Београда покушава да „затвори“ и „изолује“ ту општину.

„Поново смо данас ослободили Коларчеву улицу јер као што видите, осим возила Београдског водовода које нема везе са радовима, ништа се не ради на реконструкцији Трга републике. У недељу ћемо опет доћи овде у нади да ћемо наћи неког радника који ради свој посао“, казао је Бастаћ после перформанса током кога су представници Савеза за Србију облепили коловоз у Коларчевој улици плакатима са ликом заменика градоначелника Горана Весића и натписом „Добродошли у Дизниленд вечитог заменика Горана Весића“.

Бастаћ је опужио Весића да се током јучерашњег кошкања испред Скупштине града „крио иза врата“ као и да је „у стилу Јутке слао жене да га бране“.

Председник београдске организације Двери Југослав Кипријановић казао је да је тај покрет недавно поднео кривичну пријаву против председника Србије Александра Вучића јер их назива фашистима, наводећи да је и Министарство државне управе и локалне самоуправе утврдило да у програму Двери нема елемената фашизма.

„Никаквог насиља није било нити ће га бити од стране Савеза за Србију“, казао је Кипријановић и позвао грађане да сутра у 18 часова испред Владе Србије присуствују новом протесту „Један од пет милиона“ током кога ће како је најавио, „посетити највећег пропагандисту Вучићевог режима, власника Пинка Жељка Митровића“.

Бета/Данас

Најчитаније