субота, 04 април 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Директор АТП: И даље смањен број полазака аутобуса за Београд

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Аутобуси АТП-а из Панчева и даље за Београд саобраћају по измењеном реду вожње, на два сата, изјавио је Бојан Бојанић, в.д. директора тог јавног предузећа, након што је у суботу, 13. априла, потпуно обустављен саобраћај, и затим успостављен у вечерњим сатима, али са смањеним бројем полазака.

 

Он је за портал ПАНпресс рекао да је у недељу стигло гориво, и то три тоне, уместо пет колико је потребно за једну недељу, због недостатка новца за набавку.

Осим проблема са горивом, АТП, према Бојанићевим речима има проблема и са возачима. Наводи да је њих 40, од стотину на боловању и годишњем одмору, те да ће саобраћај бити нормализован када се они врате на посао.

Директор је поновио да укидања саобраћаја ка Београду у суботу, 13. априла, од 9 до 18 сати, нема везе са антирежимским протестом који је тог дана одржан у главном граду и додаје да је су поласци редуковани још у прошли понедељак, али да тада то очиглчедно нико није приметио.

На питање како је поново успостављен саобраћај у суботу, 13. априла и зашто баш у 18 сати, када је протест завршен, Бојанић одговара да се градски шпиц завршава око 18 сати.

"И тада смо аутобусе из града преусмерили у међумесни саобраћај", истиче он.

Бојанић није могао да прецизира када ће саобраћај ка Београд бити нормализован.

АТП је од 15. јануара задржао ред вожње на појединим линијама који важи за време школског распуста, због недовољног броја возача, који је и данас на снази. Ипак, сви поласци према Београду су тада задржани.

Према подацима АТП-а дневно се на линији Панчево-Београд превезе 6.000 путника.

панпресс.рс/Н1

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније