четвртак, 01 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

БРОВИНА ПРИЗНАЛА: Фотографија силовања је фалсификат

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Народна посланица Флора Бровина изјавила је да је фотографија коју је показала у четвртак у Скупштини тзв. Косова лажни документ и да она није знала да је то тако, јер га је годинама задржала

 ПОЛИЦИЈА тзв. Косова је интервјуисала посланицу Скупштине непризнате државе Флору Бровину, о фотографији која је у четвртак објављена, а која према њеним речима доказује силовање 35-годишње жене од стране српских војника током рата на Косову. 

Народна посланица Флора Бровина изјавила је да је фотографија лажни документ и да она није знала да је то тако, јер га је годинама задржала. "Имам документ од 2003. године. Тачност документа ће верификовати органи тзв. државе Косово", рекла је она у изјави новинарима, преноси РТКливе. 

Бровина се извинила свима који су били забринути након објављивања фотографије коју је у четвртак показала у Скупштини тзв. Косова и која је изазвала бројне реакције у јавности. "Најбољи одговор ће дати Државно тужилаштво Косова", рекла је она. 

Према речима Бровине, председник ДПК-а, такође председавајући Скупштине тзв. Косова, Кадри Весељи није знао за овај случај. За њену оставку на функцију посланика, Бровина је оценила да је спремна да предузме било коју акцију која је у интересу Косова.

Новости онлине

Најчитаније