петак, 05 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Сутра суђење за паљење куће новинара Милана Јовановића

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Суђење оптуженима за паљење куће новинара портала „Жиг инфо“ Милана Јовановића биће одржано сутра у 9 сати у Другом основном суду у Београду.

 

Фото: ФоНет/ Ненад Ђорђевић

Претходни претрес одложен је јер се на суђењу нису појавили бивши председник Општине Гроцка Драгољуб Симоновић, који је оптужен да је наложио паљење куће Јовановића и његов бранилац. Адвокатска приправница тада је саопштила да Симоновићу није стигао позив за рочиште као и оптужни предлог, подсећа УНС.
 
Осим Симоновића, за кога тужилаштво тражи максималну казну затвора од осам година, оптужени за паљење куће Милана Јовановића су Владимир Михаиловић, Александар Маринковић и Игор Новаковић.
 
Певачица Бојана Цветковић Шијачки признала је да је помагала у подметању пожара и закључила је споразум о признању кривичног дела. На основу споразума осудјена је на шест месеци кућног притвора уз ношење наногице и новчану казну од 50.000 динара.
 
Након што је оптужен за паљење куће Драгољуб Симоновић, за нанет „психички бол и страх“, тужио је Милана Јовановића и уредника портала „Жиг инфо“ Жељка Маторчевића због тврдњи у поднеску Правобранилаштву Гроцке и текстова на овом порталу.
 
ИЗВОР:danas.rs/Бета

 

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније