петак, 04 децембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Инцидент испред Скупштине на дочеку Вучића, Шешељ колима изгурао посланике Двери : ВИДЕО

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Испред Скупштине Србије данас је, пре почетка седнице, дошло до инцидента када је возило са председником Српске радикалне странке (СРС) Војиславом Шешељем изгурало посланике Двери који су испред парламента дошли да сачекају председника Србије Александра Вучића.

 

Како преноси репортер Бете, Шешељев аутомобил је „изгурао“ посланике Двери и њихов транспарент на којем је писало „данас издаја – сутра робија“, а након што се аутомобил зауставио Шешељ је изашао и вређао лидера Двери Бошка Обрадовића, а од свог возача је тражио да их згази аутомобилом.

Човек који је ишао са њим је гурао посланике Двери а мало је недостајало да дође и до инцидента са обезбеђењем парламента који су покушали да смире ситуацију.

 

Убрзо су испред скупштине изашли и посланици СРС који су звали посланике Двери на обрачун а ту се појавио и председник Удружења породица киднапованих и убијених на Косову Симо Спасић који је, такође, вређао опозиционе посланике који су чекали Вучића.

Након што је Вучић стигао у парламент, посланици Двери су му викали „издаја, издаја“, док су посланице Српске напредне странке направиле живи зид између њега и опозиције.

 Бета/ДанасБета/Данас

 

Најчитаније