уторак, 07 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

НЕМА СИМЕ НЕМА НИ ОДБОРА! Градски одбор СНС-а донео одлуку о распуштању ОО Гроцка

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Према сазнањима Жиг Инфа, данас је донета одлука Градског одобра СНС Београд да се распусти грочански одбор. Када одлука постане валидна, грочански одбор напредњака ће бити поново изабран. Очекује се да одбор напредњака у Гроцкој добије потпуно нове људе. Оно што је чињеница, дефинитивно бивши председник напредњака и ГО Гроцка, Драгољуб Симоновић одлази у историју.

 Наиме, пре него што је донета одлука заседали су чланови већа у Гроцкој. Пре тога у зграду ГО Гроцка, стигао је Драгољуб Симоновић- Сима, а са њим и Владимир Теофиловић, његова десна рука која претендује на место новог председника напредњака у Гроцкој. Седница или састанак општинског већа је почео и Симоновић је почео да издаје наредбе колико новца и за које ће се улице издвојити. Око 40 милиона динара планирао је да Симоновићеве фирме одраде улице које је он одредио. Чинило се да све иде својим током, све док у току састанка није зазвонио телефон Живадинки Аврамовић, председници ГО Гроцка. Ко је назвао председницу Гроцке и шта је речено у том телефонском позиву, не зна се, али одмах након њега седница већа је прекинута и сваки договор је поништен.

Касније, на седници Градског одбора напредњака донета је одлука о распуштању грочанског. Остаје питање само да ли ће се напредњаци у неком наредном периоду одрећи и Симоновића којем је почело суђење осумњиченог да је налогодавац  за паљење куће новинара Милана Јовановића из Врчина.

 

ЕЖИ

Најчитаније