четвртак, 03 децембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Народни посланик Горан Пекарски о одлуци повереника СНС-а у Гроцкој

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Што се тиче препоруке и одлуке повереника општинског одбора Гроцка, која је прошла кроз ГрО СНС Београд она је мање, више, очекивана.

Динамика разговора и лица која су позивана на разговоре су указивала на потенцијални састав људи којима ће се указати поверење и ту нема неких већих изненађења. Наравно да је направљена селекција и да је сведено на пар имена а све на основу идеје о подели територије општине како би се створила боља оперативност и конкретизовала појединачна одговорност. Верујем да је повереник добро сагледао ситуацију и донео одлуку која му се чини најбољом. Верујем да је то један од корака ка смиривању тензија у општинској организацији и стварању предуслова за добар резултат на предстојећим изборима. Овакав расплет довешће до смањења тензија, како унутар странке, тако и са коалиционим партнерима. Надам се да ће се сада ставити тачка на колуарску, трач, политику која је, у највећој мери, доминирала последњих пар месеци. Наравно мислим и на непримерену реторику и разна етикетирања која су постала део ружног фолклора наше општине. Сада тај вид расипања енергије треба каналисати и усмерити ка једном једином циљу а то је позитиван рад странке који ће се пресликати аутоматски и на позитиван учинак општинске власти како би из свега овога највећи бенефит отишао грађанима општине.

Надам се да су свесни одговорности и да ће оправдати указано им поверење, рекао је Народни посланик Горан Пекарски за  Жиг Инфо након што је упитан да прокоментарише најновија дешавања у ОО СНС-а  Гроцка.

ЕЖИ

Најчитаније