четвртак, 04 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Кординатори СНС-а сакупили двадесетак људи у Лештанима

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Синоћ је у Лештанима одржан састанак новопостављених кординатора ОО СНС а са члановима који су претходно позивани на више начина, како би се окупили у што већем броју.

Међутим, иако је овај састанак требао да доживи масовност, то се ипак није десило јер је састанку присуствовало свега 20 ак људи. Састанку није присуствовао ни повереник СНС-а за Гроцку, Милосав Миличковић-Миличко.

Подсетимо се,након што је изабран повереник за ОО СНС-а Гроцка, Милосав Миличковић је након пар месеци одлучио да постави четири кординатора напредњака који ће у наредном периоду руководити одбором. Иако су информације из врха СНС-а ишле ка томе да ће грочански одбор напредњака добити тотално нова имена, заправо се ништа није променило и на његовом челу су сада кординатори који су у блиским односима са бившим председником Драгољубом Симоновићем, човеку којем се суди као осумњиченом за паљење куће нашем колеги Милану Јовановићу.

Наиме, Миличковић поставља за кординаторе Стефана Дилберовића, Владимира Радовановића, Ђорђа Јевтића и Миленка Буквића. Они су синоћ били представљени Лештанцима као нови кординатори напредњака, а заправо су сви Симоновићеви људи.

Стефан Дилберовић у загрљају са Симоновићем, Ритопек- мај 2019.године

Више о кординаторима-ОВДЕ

ЕЖИ

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније