четвртак, 04 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Промене у врху СНС после избора

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Председник Извршног одбора Српске напредне странке (СНС) Дарко Глишић изјавио је да у новембру неће бити одржана страначка ванредна скупштина и да ће о променама у врху СНС бити речи тек после избора.

 

Глишић је у интервјуу за Политику рекао да ће једини избори које ће напредњаци имати унутар странке бити на градском и општинском нивоу.

„Скупштина странке, како тренутно ствари стоје, биће одржана након редовних парламентарних, покрајинских и локалних избора у првој половини наредне године. Тада можемо да разговарамо о кадровским питањима која се тичу избора председника, потпредседника, председника Извршног одбора и осталих функција“, рекао је Глишић.

Упитан хоће ли СНС на локалу ићи у предизборне коалиције или самостално, Глишић је одговорио да ће напредњаци о томе разговарати на Председништву СНС и донети одлуку, која ће бити обавезујућа за све одборе. На питање колико је задовољан коалиционом сарадњом са партијама које су биле на изборној листи СНС и да ли ће им бити смањен број посланичких мандата на листи, Глишић је рекао да се „нису баш сви претргли у послу који им је поверен“.

„Како су се понашали, какве су резултате правили и како су бранили политику коју спроводимо, тако ће и заузети место на нашој листи“, навео је Глишић.

Фонет/Данас

 

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније