понедељак, 13 јул 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Вучић: Никада у животу нисам ни видео ни чуо власника фирме ГИМ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да "никада у животу" није ни видео ни чуо Горана Тодоровића, директора фирме ГИМ која се доводи у везу са трговином оружја произведеног у ваљевском Крушику.

 Он је поново одбацио као неистините наводе потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић да је уочи прошлонедељног гостовања на РТС у емисији Упитник, "15 минута разговарао са Тодоровићем".

"Никад у животу нисам ни видео ни чуо власника те куће о којој су говорили, а камоли 15 минута пре Упитника. Ако нисте видели ни чули, ја не умем димним сигналима да разговарам", рекао је Вучић новинарима у Паризу после учешћа на Генералној конференцији Унеска у Паризу.

Додао је да су људи који су изнели такве оптужбе "лажови" који су променили "седам политичких странака".

"Само погледајте о каквим је лажовима реч. Зашто би се неко томе чудио, то су људи који су пре неки дан говорили како нису умешани у паљење књига него да је то организовао неко други па су се онда њихови придружили. Да није жалосно било би смешно", додао је Вучић.

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић позвала је јуче Вучића да одговори "о чему је уочи гостовања на РТС-у у емисији Упитник, 15 минута разговарао са званичним власником фирме ГИМ Гораном Тодоровићем и шта је тада договорио са пословним партнером оца министра унутрашњих послова, Бранка Стефановића".

Бета/Н1

Најчитаније