недеља, 27 септембар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Влашковић: Не занима ме никаква група грађана, ја сам уз Александра Вучића и СНС

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Након текста "Поново Покренута Иницијатива За "Отцепљење Севера Гроцке" ?Поново Покренута Иницијатива За "Отцепљење Севера Гроцке"  редакција Жиг инфа је добила доста питања у вези покретача ове иницијативе. Наиме, већина питања се односила ко стоји иза ове идеје, тачније да ли је у питању Дејан Влашковић, члан СНС-а и један од ранијих претендената на позицију места председника СНС-а у Гроцкој.

 С обзиром да није било пуно информација у вези покретача ове иницијативе, позвали смо Влашковића и упитали га да ли он стоји иза ње, односно да ли је одустао од политике СНС-а и евентуално се окреће групи грађана. Влашковић је одговорио да он у потпуности остаје веран Александру Вучићи и политици СНС-а.

- Апсолутно немам везе са овом иницијативом да се формира некаква група грађана. Не знам одакле уопште та идеја било коме. Моја породица и ја апсолутно смо уз Александра Вучића и СНС и дајемо им безрезервну подршку. Не занимају ме никакве групе грађана, био је оштар у изјави Дејан Влашковић за Жиг инфо.

 

ЕЖИ

Најчитаније