уторак, 13 април 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Алексић: Поднећу кривичну пријаву против Вучића и Вучевића за лажно пријављивање

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Потпредседник Народне странке и народни посланик Мирослав Алексић изјавио је данас да ће поднети кривичну пријаву против председника Србије Александра Вучића и градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића за кривично дело лажно пријављивање и ометање правде, наводи се у саопштењу те странке.

 „Очекујем да Вучевић буде одмах ухапшен, као што је одмах ухапшен и лажни купац Универзитета Мегатренд Дејан Ђорђевић, када је лажно пријавио да је нападнут од стране непознатих лица и да је над њим извршено разбојништво“, навео је Алексић у писаној изјави.

Алексић је истакао да се на подношење пријаве против Вучића и Вучевића одлучио јер су они одбили његову понуду да им помогне у састављању кривичне пријаве тако што би навео све доказе о случају „Јовањица“ и јер тужилаштво недељама не одговара на Алексићев позив да објави одговоре на сва питања која је поставио у вези са том афером.

„Очигледно је да фарса подношења кривичне пријаве Вучевића против Александра Вучића и његовог брата Андреја, односно режима против самог себе, служи само за ометање правде и за медијску манипулацију и слудјивање градјана. То је до сада најјачи ударац на правосудје, које је напредњачки режим потпуно понизио“, навео је Алексић.

Бета/Данас

Промо

Bg

Најчитаније