четвртак, 13 август 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Банер с Вучићем преправили банером узбуњивача Обрадовића који је потом склоњен

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Промотивни банер Александра Вучића на надвозњаку, који недовршен стоји годинама на ауто-путу према Пироту у близини Ниша, преправили су лидер Ниске иницијативе Срђан Нонић и потпредседник Нове странке из Ниша Иван Јовановић. Преправљени банер је потом уклоњен, али нема информација ко је то учинио.

 Уместонатписа"Будућност Србије - Александар Вучић" са сликом председника између, возачи су пролазили испод поруке "Будућност Србије - Александар".

Председниково презиме је било уклоњено, а слика Вучића прекривена сликом узбуњивача Александра Обрадовића који се налази у кућномпритвору.

У Нишкој иницијативи и Новој странци кажу да је узбуњивач Обрадовић будућност Србије, јер је својим поступцима сопствени живот ставио у други план - зарад виших циљева.

"Овом акцијом желимо да му поручимо да смо уз њега и да није сам", рекли су организатори скрећући пажњу на чињеницу да се путеви граде парама свих грађана Србије и да не виде разлог зашто би слика једног политичара, у овом случају Александра Вучића, била на том месту.

Милан Стојановић   Н1

Најчитаније