субота, 06 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Двери Гроцка: Активно ћемо подржати кампању бојкота

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Како су саопштили из Општинске организације Српског покрета Двери у градској општини Гроцка,  ова странка активно ће подржати кампању бојкота јер, како наводе, само бојкотом могу доћи до фер и поштених избора.

-Осим свима добро познатих разлога, због којих су, Српски покрет Двери, и готово цела опозиција, одлучили да бојкотују предстојеће изборе, овог пута ћемо издвојити још три важна разлога, а који се тичу искључиво наше општине, а то су:

1. Паљење куће новинару Милану Јовановићу од стране политичких моћника на територији општине Гроцка који за почињени злочин нису одговарали. Главни одговорни налогодавац Драгољуб Симоновић, такође није одговарао за злочин који је учинио, већ је у општини запослио још своје родбине, као јасан одговор да му нико не може ништа и да је штићеник владајуће странке.

2. Физички напад на Жељка Маторчевића, уредника новина Жиг инфо. Починиоци и налогодавци нису откривени, али се сумња да су мотиви политичке природе. Разлог томе је што је господин Жељко Маторчевић писао о малверзацијама владајуће странке и њених представника на општини Гроцка.

3. Куповина гласова и застрашивање људи отказима уколико не гласају за владајућу странку и не доводе организовано гласаче.

Из горе наведених разлога очигледно се може закључити да слободних избора неће бити ни на територији општине Гроцка. С тим у вези, општинска организација Двери Гроцка ће током ове кампање непрестано радити, заједно са нашим симпатизерима и активистима из целог града, како на томе да грађани правовремено и објективно буду информисани о свим најбитнијим разлозима због којих је донета одлука о бојкоту, тако и на даљем раскринкавању локалне власти оличене у Драгољубу Симоновићу и осталим послушницима овог накарадног режима., саопштили су из ОО Двери Гроцка на чијем челу је Емил Пантић из Ритопека.

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније