субота, 06 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ШТРАЈК ГЛАЂУ ОПОЗИЦИЈЕ И ВЛАСТИ! Шеварлић и Обрадовић ступили у штрајк глађу, а за њима и посланици СНС

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Више народних посланика ступило је у штрајк глађу. Самостални посланик Миладин Шеварлић, јер је у немогућности да покрене скупштинску расправу о повредама територијалног интегритета и суверенитета Србије и непоштовању Резолуције 1244. Придружио му се потом и лидер Двери, посланик Бошко Обрадовић. Одмах за њима у штрајк глађу ступили су и посланици СНС Александар Мартиновић и Сандра Божић, са захтевом да тужилаштво реагује и покрене тужилачку истрагу против Бошка Обрадовића.

Самостални посланик Миладин Шеварлић ступио је у штрајк глађу у немогућности да покрене скупштинску расправу о повредама територијалног интегритета и суверенитета Србије и непоштовању Резолуције 1244 Савета безбедности УН, а у томе му се придружио лидер Двери и посланик Бошко Обрадовић.

"Управо сам се придружио проф. др Миладину Шеварлићу у штрајку глађу испред Дома Народне скупштине. И верујем да нећу бити једини. Не само због очувања Косова и Метохије у саставу Србије, али на првом месту зато. А онда и због кршења Устава, рушења демократије и одлагања избора", написао је Обрадовић на Твитеру.

Посланик Српске напредне странке Александар Мартиновић објавио да он и његова колегиница Сандра Божић ступају у штрајк глађу са захтевом да тужилаштво реагује на испаде лидера Двери Бошка Обрадовића.

Мартиновић је позвао тужиоце да се замисле зашто нису реаговали на кривична дела која је, како је рекао, чинио Обрадовић, и позвао их да се коначно пробуде и изведу пред лице правде починиоце кривичних дела.

Он је додао да ће се борити да Србија буде демократска држава, и да у њој не победи фашизам, а позивом тужилаштву, како је рекао, одговорио је на штрајк глађу лидера Двери Бошка Обрадовића.

 

(Н1/БЕТА)

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније