петак, 15 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Снимак Сергеја Трифуновића на којем пева четничку песму, осуде на мрежама

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић објавио је, а потом обрисао снимак на ком се види како пева четничку песму, а уследиле су бројне критике на друштвеним мрежама. Огласила се и социолошкиња Весна Пешић, која је у твиту навела да је "кретенчина", али је касније и стала у његову одбрану. С друге стране, Трифуновић за Нова.рс истиче да је реч о "спрдњи" и да је недостатак хумора проблем, а не он. На снимку на којем Трифуновић пева спорну песму, присутна је и Србијанка Турајлић, једна од оснивачица ПСГ.

 

Ја када сам био мали, овај народ је био духовит. Много ми је жао што то сад није случај. Певали смо песму у којој четници кукају како су им партизани убили два ортака, не песму у којој четници величају клање. Ако се ми са хумором не обрачунавамо са таквим стварима онда их аутоматски повампирујемо и дајемо на им на важности", рекао је Трифуновић за Нова.рс.

Он је поновио речи, како каже, старог бојкоташа из Крагујевца: "Политичка коректност је копиле фашизма".

"Борбу против мртвих четника остављам (Александру) Оленику и Чеди (Јовановићу), а ја ћу се борити против њиховог коалиционог партнера, криминалаца Александра Вучича", рекао је Трифуновић.

Упитан како коментарише реакцију Весне Пешић која отворено подржава ПСГ, а која је на његов видео одговорила са "кретенчино", кратко је рекао да њих двоје имају посебан однос.

 

Социолошкиња је потом стала у одбрану Трифуновића наводећи да је реч о "зезанцији".

нова.рс/Н1

Промо

Bg

Најчитаније