субота, 24 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Мистерија на Фејсбуку: Савез за Србију нуди филмове за џабе

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Праву пометњу на друштвеним мрежама ових дана изазвала је фејсбук страница Савеза за Србију, на којој се поред лајв укључења и саопштења чланова овог савеза, нашла и информација да се баш ту могу набавити најновији филмови са преводом - бесплатно.

 “Најновији филмови код нас са преводом, потпуно бесплатно. Свакодневно допуњавање базе података најновијим филмским насловима. Код нас можете наћи и домаће филмове, али такође и документарне. Посетите нас, одаберите филм, удобно се завалите и уживајте”, пише у опису иначе верификоване странице Савеза за Србију, у шта смо се и сами уверили.

Фотографија те почетне странице убрзо се проширила друштвеним мрежама, па је коментарисање оваквог пропуста админа за друштвене мреже у СЗС убрзо постала предмет подсмеха.

Међу коментарима се углавном могло прочитати да је администратор заборавиио да “очисти” податке претходног власника странице, коју је СЗС очигледно купио, да је ово блам опозиције, да би могли да приомене назив у Филмски савез Србије итд.

 

Да се разумемо, не ради се овде о великом проблему, већ о пропусту који је изгледа силно забавио људе на Фејсбуку, а како се “фора” проширила, затим и на Твитер публику, контактирали смо неке од чланова савеза, па и људе који су били задужени за одржавање друштвених мрежа СЗС.

Ово је, међутим, очигледно преозбиљно схваћено и нико осим Жељка Веселиновића из Синдиката Слога није желео да коментарише званично.

“Право да вам кажем о томе не знам ништа. Сад је све у фази ребрендирања и пребацивања званичних налога и портала савеза на Уједињену опозицију Србије, можда је нека грешка”, рекао је Веселиновић.

Нико други није желео да објасни како се ова грешка поткрала, ипак, кроз 10 минута од нашег позива уклоњена.

Шта друго да кажемо, осим – нема на чему и други пут.

Јелена Јеловац    Нова

Најчитаније