среда, 27 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Сергеј се повлачи са чела ПСГ, наслеђује га Павле Грбовић

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Сергеј Трифуновић повлачи се са места лидера Покрета слободних грађана (ПСГ). Овај покрет саопштио је данас да ће једини кандидат за председника тог покрета бити досадашњи члан Председништва Павле Грбовић.

 

“На Скупштини ПСГ, која је заказана за 27. септембар, Павле Грбовић ће бити једини кандидат за председника покрета, док ће досадашњи председник ПСГ Сергеј Трифуновић бити кандидат за члана Председништва”, речено је Бети у том покрету.

Делегати Скупштине изабраће шест чланова Председништва, а прихваћене су кандидатуре Александра Илића, Александра Петровића, Александра Радоичића, Натана Албахарија, Сергеја Трифуновића (сви из Београда), Петра Ђорђевића из Лесковца и Синише Бољановића из Новог Сада. На Скупштини ће бити изабран и Главни одбор ПСГ од 15 чланова, као и председници Војводјанског и Београдског одбора, и регионални представници за Западну, Јужну и Централну Србију.

“Скупштина ће бити одржана уз поштовање свих епидемиолошких мера, укључујући и правило физичке дистанце”, речено је у ПСГ.

Бета/Нова

Промо

Bg

Најчитаније