четвртак, 01 октобар 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Тепић: Шта ће Брнабићкина партнерка на броду нарко-дилера?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић поставила је на Твитеру фотографије на којима се види да на броду Предрага Колувије, нарко дилера из афере Јовањица, а који се сад налази у власништву БИА, у сред бела дана група људи партија на реци обезбеђена оружјем жандармерије. Како тврди Тепић за Нова.рс, очевици су јој јавили да је на броду била и партнерка премијерке Ане Брнабић - Милица Ђурђић.

 “Екипа се проводи на Јовањица броду око 15.30 у пратњи Жандармерије са дугим цевима! На броду који им је поклонио државни нарко-дилер! Као каста и преторијанци, бахато поред породица с децом…да их посматрају са обале. Сведоци кажу на броду су препознали партнерку Ане Брнабић”, написала је Тепић на Твитеру.

 

У изјави за Нова.рс Тепић објашњава да је реч о броду који је био у власништву Предрага Колувије.

“То је тај брод, немам никакве сумње. Имам фотографије од 3. новембра и лако је доказати да је то један те исти брод. То је Колувија купио и поклонио БИА. Да ствар буде гора, ову журку је обезбеђивала јединица жандармерије, која је са дугим цевима пловила упоредо са њима”, наводи Тепић.

Како каже, вест о овоме, као и приложене фотографије добила је од очевидаца – људи који су са својим породицама проводили поподне на Дунаву, у близини Калемегдана.

“Људи су били згрожени. Замислите мирна субота поподне и одједном долази каста преторијанаца наоружаних до зуба, која чува неку журку, на броду наркодилера и на том броду је, како су ми рекли људи са лица места, била партнерка премијерке Србије. Људи су им скандирали, довикивали, викали, али они наравно нису реаговали”, наводи Тепић за Нова.рс.

Јелена Јеловац   Нова

Најчитаније