среда, 27 јануар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

ССП: Председник општине Гроцка поново обмањује јавност

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Пре два дана је председник Општине Гроцка Драган Пантелић спектакуларно представио резултате анкете у којој су грађани наводно учествовали у изради буџета за 2021.годину.

По његовим речима током претходне недеље пристигло је чак 8207 предлога и да је приоритет укључивање грађана у решавање свих проблема јер су грађани на првом месту.

На тренутак смо помислили да је председник напокон одлучио да бар делимично ради по Закону, међутим онда смо видели и предлог буџета за 2021.годину и схватили да је ово само још једна медијска фарса Драгана Пантелића.

Наиме, План капиталних инвестиција је усвојен још 20.11.2020.
Председник општине дугује објашњење грађанима због чега није јавно објавио Нацрт плана капиталних инвестиција и организовао јавну расправу чиме је прекршио Закон о локалној самоуправи. Очигледно је да је једини циљ председника општине лична медијска промоција при чему су интереси грађана само флоскула за улепшавање текста.

Иницијативни одбор Странке слободе и правде Гроцка позива председника Општине да крене да ради свој посао и почне да решава многобројне проблеме, а да се не игра са емоцијама грађана зарад личне медијске промоције.

Странка слободе и правде

Промо

Bg

Најчитаније