недеља, 16 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Грочански напредњаци добили квоту за сутра, након Ниша скуп на Новом Београду?

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Председник Србије и Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је вечерас да је састанак проширеног Извршног одбора те странке за централну Србију у Нишу сазвао да "укаже на тренутак у коме се налазимо, да треба да се понашамо одговорно и озбиљно". Иначе, званичне најаве за овај скуп није било, а присуствовало му је више хиљада људи из југоисточне Србије, јавља репортер Н1. Новинарима није био дозвољен улаз, али је Пинк после скупа објавио аматерски снимак.

 Према информацијама Жиг инфа, сличан састанак напредњака требао би да се одржи сутра на Новом Београду. О чему ће се говорити на том састанку није познато, али се зна да су грочански напредњаци добили обавезну квоту колико људи,односно чланова морају да доведу на скуп. Тако је југ општине добио квоту 30, Врчин 15 итд.

Председник СНС-а и Србије је рекао вечерас у Нишу да ће се „док хода и док дише борити против криминалаца да се не врате на власт“.

Скуп СНС-а у Нишу организован је без позивања и обавештавања медија, а према незваничним сазнањима, свако од присутних добио је улазницу за скуп са својим именом и презименом.
Сутрашњи састанак у Београду, према незваничним информацијама, може донети одређене промене у овом одбору. Ипак, те промене биће шминкерске и за јавност, док ће управо они који кажу да учествују у незаконитим радњама остати и даље на власти у Гроцкој.

 

 

ЕЖИ

 

Насловна фотографија: Архива/јануар 2019

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније