недеља, 16 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Одржан састанак ОО СНС Гроцка, за новинаре Жиг инфа нема изјава (ВИДЕО)

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У великој сали ГО Гроцка, синоћ је одржан састанак ОО СНС. Састанком су председавали координатори СНС, као и председник ГО Гроцка, Драган Пантелић. Преко два сата састанчења резултирало је "млаћењем празне сламе".

 Како то обично бива када председава актуелни председник ГО Гроцка, Драган Пантелић, скаче се са тему на тему и ништа се конкретно не договори. Било је доста расправе у којима је изражено незадовољство због чињенице да се у ГО Гроцка не ради ништа, односно да нема никаквих инвестиција. Председник ГО Гроцке за то је окривио бившу директорку ЈП "За развој ГО Гроцка" која је, што се њега тиче, опструирала све инвестиције.

viber image 2021 09 02 12 10 28 399

Било је речи и о Бусијама, односно одвођењу грађана на манифестацију у овом месту, због присуства председника Александра Вучића. Критиковано је то што задата квота није испуњена. Према ономе што је саопштено, избори за страначке органе биће тек у мају следеће године.

Један од координатора, Миленко Буквић напустио је састанак после сат времена. Нико од функционера СНС није желео да даје изјаве за Жиг инфо.

Координатор Милан Марковић био је конкретан и рекао да за Жиг инфо нема изјава, док су остали одбили да коментаришу.

viber image 2021 09 02 12 08 18 833

Иначе, након завршеног састанка, функционери СНС су на све начине покушали да избегну новинаре. Обезбеђење ГО Гроцка је закључавало улазна врата и усмеравало присутне на који излаз зграде да изађу, како би избегли новинаре Жиг инфа. Појединима смо успели да поставимо питање, али они нису хтели да причају за Жиг инфо. Интересантно је да су на овај састанак позвани и они који нису чланови ОО СНС Гроцка. Тако се међу званицама нашао и Горан Мићић, очух бившег заменика председника Ивана Паунића.  С друге стране било је и одборника СНС који су за овај састанак изјавили да "имају паметнија посла". Такође, од три народна посланика са територије ГО Гроцка, овом састанку присуствовао је само Милош Терзић.

Погледајте видео:

 

 

ЕЖИ

 

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније