понедељак, 29 новембар 2021
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Понош: Није више важно шта мисли Билчик, морамо сами да решавамо своју невољу

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Потпредседник Народне странке Здравко Понош изјавио је да „више није важно шта мисли“ европарламентарац Владимир Билчик, који је био посредник у дијалогу о изборним условима, и да опозиција мора сама да се позабави својом невољом и да је решава.

 

„Опозиција не би требало да губи време и да посвећује пажњу томе шта о ситуацији у Србији мисле разни Билчици, Лајчаци и остали палци…“, рекао је Понош за портал Нова.рс.

Понош је за портал Нова.рс рекао да су представници Европског парламента, који су посредовали дијалогу власти и опозиције о изборним условима, заправо били „асистенти режима“.

“Они су најпре све договорили са режимом, а онда понудили предлоге опозицији. После тога су рекли да они неће долазити у Србији како би разговарали на ту тему, што, по мом мишљењу, није штета”, навео је Понош.

Понош је рекао да би Билчика, који је из Словачке, волео да види у изборној трци у којој су услови налик онима у Србији и „пожелео му да као представник не много јаке странке у Словачкој проба да изађе на изборе у тим условима“.

Билчик је недавно изјавио изјавио да би он, да је део опозиције, учествовао на изборима у Србији.

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније