недеља, 16 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Одржан ОО СНС-а Гроцка, затражено да се раскине коалиција

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Око 18. часова одржан је ОО СНС-а Гроцка којем је председавао председник ГО Гроцка, Драган Пантелић. Према сазнањима Жиг инфа, присутно је било 15-ак чланова и затражено је да се из власти "избаце" чланови друге странке.

 Наиме, према информацијама Жиг инфа, Већник Стефан Дилберовић затражио је на вечерашњем састанку да се из Већа ГО Гроцка избаце сви они који нису чланови СНС-а. Према речима наших извора, Дилберовић је изјавио да они који нису чланови СНС-а, а у Већу су, не долазе на посао, већ само на седнице да би исте снимали, а информације проследили Жиг инфу.

Председник Гроцке, Драган Пантелић, према истим изворима, био је расположенији него у претходном периоду. Присутнима је рекао да је коначно добио "одрешене руке" да организује странку, односно да "очисти", и упозорио да је председник Вучић рекао да ће из странке бити избачен свако ко снима. Сложио се са Дилберовићем око чланова Већа и најавио да ће већ у уторак организовати састанак са Никодијевићем и Младеновићем, како би раскинуо коалицију.

Директор ЈП "Пијаце и зеленило" Гроцка, Дејан Миланковић покушао је да објасни присутнима да раднике у јавним предузећима треба "присилити" да иду на главни одбор СНС-а заказан за суботу 27. новембар. Оваква изјава Миланковића стиже након што је утврђено да квоту коју су добили грочански напредњаци за овај састанак, 1 000 људи, није могуће испунити. Према речима наших извора, грочански напредњаци су скупили једва 600 људи, али и тај број треба смањити јер увек неко одустане пред сам полазак.

Иначе, од 20. марта 2019. године ОО СНС-а Гроцка је расформиран и уведено је повереништво. Последњи званични повереник је Милосав Миличковић. Последњих пар месеци не зна се статус и ко управља грочанским одбором напредњака, с обзиром да се Миличко не појављује, а други повереник није именован.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније