недеља, 16 јануар 2022
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Сазнајемо: "Батинаши" са СНС функционерима кренули из Гроцке у Шабац

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Према сазнањима Жиг инфа, око 70 - ак људи кренуло је управо ка Шапцу. Реч је о функционерима и члановима СНС Гроцка, међу којима се налазе и особе са кримогеном прошлошћу.

 Према речима наших извора, из врха СНС-а је стигла наредба да се активисти ове странке организују, и у што већем броју упуте ка Шапцу.  Према истим, око 70 људи са подручја ГО Гроцка је већ на путу ка том граду. Сва службена возила ГО Гроцка, као и јавних предузећа укључујући и "Еко Гроцку", преусмерена су за превоз до Шапца.

Подсетимо се, Драган Миловановић звани Црни, Шапчанин који је у суботу зауставио багер на протестима у том граду, пуштен је данас из притвора.
За сада није познато да ли су багериста и остали напредњаци, који су физички насртали на грађане у Шапцу, користећи летве, приведени или ухапшени.

Већини напредњака који су се упутили за Шабац није саопштен разлог одласка. Како су нам пренели, наређено им је само да се крене за овај град, а претпостављају да ће СНС одржати "спонтани митинг подршке" локалној власти у овом граду, те је потребна масовност. Иначе у Шапцу су данас присутни и поједини лидери опозиције.

 

ЕЖИ

Saveti rs ubusen full

Bg

Подржи Жиг инфо

DUGME DONIRAJ baner

Најчитаније