четвртак, 04 јун 2020
×

Упозорење

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 227

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 206

JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 205

Вучић: Пензије веће него икад

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Премијер Србије Александар Вучић обећао је данас да ће пре краја мандата садашње владе готово сви пензионери имати више пензије него што су икада имали и поручио да ће уз чврсте и снажне јавне финансије, пензије бити сигурне.

"Ако на крају мандата будемо рекли - излечили смо касу, подигли смо раст бруто домаћег производа, раст привреде, људи више немају умањена примања - то ће бити резултат, велики успех и знак да је добра будућност пред свим пензионерима и свима другима", рекао је Вучић на свечаности поводом 10 година од оснивања ПУПС-а.

Премијер је рекао да ће биће још много тешких ствари, али да мисли да смо тежу половину пута прешли. Вучић је захвалио ПУПС на подршци и одговорности и на томе "што је мање кукао од свих нас" и поштовали државу.
"Без ваше снаге и енергије не бисмо успели да постигнемо резултате", рекао е Вучић и пожело ПУПС још више успеха. Председник Партије уједињених пензионера Србије (ПУПС) Милан Кркобабић поручио је данас да је та странка доследна у ставу да пружи подршку новом, храбром концепту премијера Александра Вучића за дугорочну стабилност чији је гарант држава.

Кркобабић је на свечаности поводом 10 година од оснивања странке истакао да ПУПС није дао подршку СНС, јер јој подршка није потребна, него краткорочним мерама које ће као крајњи ефекат имати покретање привреде и економско оздрављење земље.

Он је рекао да ПУПС остаје при раније дефинисаном ставу да пензије прате плате у јавном сектроу, и у случају да падају и у случају да расту и да на смањење пензија гледају као на привремени солидарни порез који ће помоћи да земља стане на ноге.

 

(tanjug)

Анкета

Да ли сте задовољни водоснабдевањем на територији градске општине Гроцка

Најчитаније