ПОМАХНИТАО ПУТНИК ЛАСТЕ На сред Аутопута за воланом, на линији за Врчин претукао возача! | Жиг Инфо

ПОМАХНИТАО ПУТНИК ЛАСТЕ На сред Аутопута за воланом, на линији за Врчин претукао возача!

У понедељак 15. маја 2017 године у Ластином аутобусу на релацији Шумице- Врчинм за сада непознати путник испребијао возача.

Према сазнањима Жиг Инфа, инцидент се десио 50-ак метара након станице „Траншпед“, када је младић стар око 30 година почео да удара возача док је аутобус био у покрету. Напад се догодио због тога што возач Ласте није хтео да стане младићу на Аутопуту, ван станице, јер је он то затражио.

Наиме већ дуже време извиде се радови на кружном току код Траншпеда, те је ово аутобуско стајалише укинуто. Младић када је приметио да возач П.С не стаје на станици код Траншпеда, затражио је дрским тоном да заустави аутобус и пусти га да изађе напоље. Како возач Ласте П. С то није учинио, јер нијe у могућности да заустави аутобус на Аутопуту, непознати младић је извршио напад док је аутобус био у покрету.

Возач аутобуса је завршио на Ургетном центру, са видним повредама, док је младић побегао са лица места.
За младићем који је извршио овај напад се, према последњим информацијама, још трага. Очевици догађаја, као и колеге нападнутог возача, кажу да је младић виђан на линији овог приградског превозника.

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо

УДРИ ПО НАРОДУ Уместо да одговоре на рекламације Еко Гроцка и Магип хоће да туже и да повећају цену изношења смећа

Резултати рада првог јавно-приватног партнерства око комуналних делатности у Гроцкој, након шест месеци пословања донели су недостатак финансијских средстава. Коментари Коментари