ПОНОВО ГА УХЛЕБИО А за сина председника Гроцке- РАЗМИЊАВАЊЕ! | Жиг Инфо

ПОНОВО ГА УХЛЕБИО А за сина председника Гроцке- РАЗМИЊАВАЊЕ!

Након што је из радикала прешао у СНС, Драгољуб Симоновић- Сима постаје врло брзо, тачније 2012. године председник ГО Гроцка.

Ухлебљење у државној фирми, тада,  нашао је и анонимни Јовица Симоновић, који је доведен за руководиоца групе за припрему „ПМЦ инжењеринга“, и то у фебруару, само два месеца пошто је његов отац из фотеље председника општине Гроцка прешао у директорску фотељу „Железница Србије“.

Након бахатог понашања у Железницама, када је смењен од стране Александра Вучића, Симоновић је остао председник из сенке у ГО Гроцка.

На последњим изборима 2016. године, Драгољуб Симоновић је изабран за председника ГО Гроцка од стране напредњака. Тачније на седници у јуну исте године. Пар месеци касније, или 27 септембра. Симоновић опет ухлебљује свог сина, овога пута за в. д директора за размињавање.

Наиме, Влада Републике Србије донела је 27. септембра решење о постављењу в. д директора Центра за разминирање. За в. д директора постављен је Јовица Симоновић, син председника ГО Гроцка.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо

КАКВА ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: Трампов телохранитељ носи ВЕШТАЧКУ РУКУ да би му рука стално била на ОБАРАЧУ? (ВИДЕО)

Друштвене мреже преплавиле су тврдње да човек који обезбеђује председника има вештачку руку! као разлог томе, теоретичари завере наводе чињеницу да је тако овај човек ...