POPUST KOJI NE SMETE PROPUSTITI: Letovanje u Grčkoj sniženo 45%! | Жиг Инфо

POPUST KOJI NE SMETE PROPUSTITI: Letovanje u Grčkoj sniženo 45%!

Najbolje ponude pronađite u Travellandu
Najbolje ponude pronađite u Travellandufoto: Promo

Iskusni turisti znaju da je zima najidealniji period za planiranje letnjeg odmora jer su cene smeštaja veoma povoljne za rane rezervacije i uplate.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

Kao i svakog januara, turistička agencija ,,Travelland’’, pripremila je neverovatne popuste na smeštaj u Porto Carras hotelima koji idu do čak – 45%!

Na svega 135 kilometara od Soluna, na zapadnoj obali Sitonije smešteno je najpopularnije letovalište Halkidikija – Neos Marmaras. Iako je nastalo spontano, na samom početku XX veka, na tri brežuljka bogata borovom šumom i maslinama, razvilo se u veoma posećen turistički centar. Veliki broj skrivenih plaža i uvala, čisto more i dobar noćni život učinili suga veoma popularnim u poslednjoj deceniji.

Hotel
Hotelfoto: Promo

Na svega par kilometara od Neos Marmarasa nalazi se luksuzni Porto Carras Grand Resort – jedan od najvećih i najpoznatijih hotelskih kompleksa u čitavoj Grčkoj. Prostire se na preko četiri hiljade hektara a na tom prostoru se pored Meliton i Sithonia hotela nalaze i mnogobrojni dodatni sadržaji.

Kao i prethodnih godina neke od najkomfornijih soba su u okviru ponude turističke agencije ,,Travelland”. Sve sobe hotela su luksuzno opremljene sa elegantnim nameštajem, mermernim kupatilima i terasama sa nezaboravnim pogledom na pučinu kroz Toroneos zaliv ili pak na terene za golf. Prostrane su i imaju satelitsku televiziju, kupatilo, klima uređaj i fen za kosu.
Pored golf terena, koji je jedan od najvećih u Grčkoj, u ponudi su i drugi sportski tereni, zatim teretana, spa, bazen sa morskom vodom, škole jahanja i jedrenja, pozorište, biokop, tržni centar, marina… Hotelski kompleks obuhvata 10 kilometara obale od kojih je 2 kilometara pretvoreno u predivne peščane plaže.

Hotel
Hotelfoto: Promo

Oba hotela Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton imaju više restorana sa mediteranskom i internacionalnom kuhinjom a u okviru nekoliko barova u samom kompleksu se mogu probati i vina koja su dobijena iz hotelskih vinograda.

Po sniženim cenama od 45% za smeštaj u Meliton hotelu i 42% za smeštaj u Sithonia hotelu možete uplatiti aranžman iz snova u ovoj specijalnoj ponudi turističke agencije ,,Travelland”. Aktuelno sniženje traje do 20. januara i važi za sve termine tokom čitave letnje sezone od maja do oktobra.

Hotel
Hotelfoto: Promo

U ,,Travellandu” kažu da je interesovanje za Porto Carras hotele izuzetno veliko te naglašavaju da svi zainteresovani što pre treba da rezervišu svoje letovanje.

Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu ili dobiti više informacija na internet prezentaciji ove agencije: http://www.travelland.rs/

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs)

Espreso.RS | Izvor Vesti

Коментари

Коментари

Препоручујемо