ПОРОБЉАВАЊЕ ЦЕЛЕ ПЛАНЕТЕ Није могла никаква исламска држава да направи рафинерије | Жиг Инфо

ПОРОБЉАВАЊЕ ЦЕЛЕ ПЛАНЕТЕ Није могла никаква исламска држава да направи рафинерије

Хрватска не добија гас из Русије него преко мора. Потпуно је независна од Руске испоруке плина док рецимо Аустрија није као што ни Немачка није.

Само би имала далеко јефтинији гас да амери, Србија и Бугарска нису стопирали Јужни ток. Био би покривен скоро цео Балкан квалитетним и јефтиним гасом за стотине година и енергетски збринуте све земље Балкана али и Европе што амери никако нису желели. Њима није одговарала јака Европа а тек јака Русија. Нису им одговарали добри односи између земаља који су почели да забрињавају Америку јер је полако остајала по „страни“. А без ње се не може у овом свету зар не?

Америка је условила Украјину и Немачку али и целу Европу (зато је и направљен потоп у Украјини) да се обустави даљи увоз јефтиног гаса из Русије како би економије земаља Европе ослабиле као и Руска привреда али и да се направи непријатељство између европских земаља и Русије говорећи да су они некаква претња светском миру што није истина јер је НАТО повећао војни буџет за 100 пута о чему је говорио добитник Нобелове награде за мир Јан Оберг.

Друго, требају ли Русији територије? Смешно, па Русија се простире на 11 часовних зона а са Аљаском и више! Шта то нема Русија што има Европа? Залихе гаса за милијарду година можда? Залихе нафте? Шта је то што би икоме Европа била интересантна?

Али зато је Русија интересантна свима који тако жуде за њеним природним богатсвима и територијом и свиме чиме Русија обилује. Зато се спремају као гладне хијене да је нападну. То је једини разлог, другог нема.

Даље, као алтернативу Америка је у прелазном периоду до почетка инвазије на Русију понудила свој гас из шкриљаца који је неупоредиво скупљи али Немачка и Хрватска као и још неке земље су морале то да прихвате.

Истовремено Америка је имала не јефтину већ бесплатну нафту и гас из Сирије и Ирака. Исламска држава као и све терористичке организације су под директном контролом Пентагона и Америке због чисте крађе нафте из Сирије.

Само у једном удару руска авијација је пресрела конвој од читавих 500 цистерни са украденом нафтом која се транспортовала преко Турске. Није могла никаква исламска држава да направи рафинерије, огромна складишта и да транспортује до турских лука. Као што није могла да направи тако моћну инфраструктуру али Америка је могла наравно.

Одавно се знају планови да су следећи на удару Русија, Иран и Кина и тиме би Америка заокружила потпуно поробљавање света и целе Планете.

ВИДЕО: НИЈЕ ГРАЂАНСКИ РАТ ВЕЋ АМЕРИЧКА ИНВАЗИЈА
Истина о Сирији коначно испливала на видео (за превод користите ЦЦ)

 

За Жиг Инфо:

Душко Велковски

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Награђен први српски геј полицајац

Добитник награде Дуга за допринос борби против хомофобије и трансфобије за 2015/2016. годину је официр за везу са ЛГБТ заједницом МУП Србије Александар Стојменовић, први ...