Посланик који је крао струју се правда и прети судом | Жиг Инфо

Посланик који је крао струју се правда и прети судом

Народни посланик Братимир Васиљевић (СНС), који је према званичним подацима “Југоистока” до сада 18 пута искључиван са мреже на коју се поново неовлашћено прикључивао, данас је на седници Скупштине града Ниша демантовао да је крао струју, након прозивке одборника НПС Бранислава Јовановића, који је цитирао текст из нашег листа.

Васиљевић, који је и одборник у нишкој градској скупштини, наиме, тврди да има судску пресуду да није крао струју, иако званични подаци “Југоистока” казују другачије.

Подсећања ради, Васиљевић у време писања текста о његовим дуговањима није желео да одговори на позиве и СМС поруке новинара “Блица” на ову тему, али је данас, искористио скупштинску говорницу да запрети тужбом.

– Имам пресуду и они који су то писали мораће са мном да се погледају на суду. То су наручени текстови – рекао је Васиљевић машући некаквим преклопљеним папиром.

Зарад истине, поново достављамо званични допис из „Југоистока“ којим се потврђују подаци које смо објавили, а Васиљевић ће такође морати на суду да доказује да је текст наручен.

И.Анђелковић   Блиц

Коментари

Коментари

Препоручујемо

Prevarant na poternici

On od 2006. izbegava suđenja pod izgovorom da je „nesposoban da prisustvuje pretresima”! Poternicu je izdalo Posebno odeljenje za organizovani kriminal u Beogradu i naredilo ...