Поштар им дојавио да ми деда мртав а затим је ЕКО ГРОЦКА урадила ово! | Жиг Инфо

Поштар им дојавио да ми деда мртав а затим је ЕКО ГРОЦКА урадила ово!

Седим ја тако кући прошле недеље и сасвим случајно видех да у поштанском сандучету има некакве поште. Отворим ја сандуче и видим стандардне ствари, вода, телефони и ЕКО ГРОЦКА..

И у тој, не тако великој гомили рачуна сасвим случајно бацим поглед на рачун ЕКО ГРОЦКЕ и замало се не шокира… На рачуну стоји моје име и презиме са све некаквим дуговањем од преко 16 000 динара?! Ништа то не би било чудно, осим чињеница да ја нит сам власник некретнине на датој адреси, као и да је ово први рачун на моје име и одједном већ имам дуговање!

Не будем лењ, одмах проследим мејл ЕКО ГРОЦКОЈ и затражим конкретна питања. Оно што сам затражио је следеће:

Затражио сам и потврду да је мејл примљен. Како ми није потврђено, поново нисам био лењ па сам отишао до Еко Гроцке, како би завео дати предмет. Пре него што сам завео предмет у Архиви, поразговарао сам са једним млађим ликом који ради „односе са јавношћу“. Прво што сам питао јесте од када је моја маленкост корисник Еко Гроцке. Добио сам одговор да сам , наводно корисник, од новембра 2015. године?! Међутим, када сам затражи да ми издају копију рачуна од децембра 2016. (случајно изабрао тај датум), тај лик се збунио, почео је помало да замуцкује. Питао ме је ко ми је Бранко.. Да, упитао ме је јел ја уопште живим на тој адреси, на шта сам му одговорио да ни сам не знам јер евидентно да је његово предузеће утврдило некако да живим…

Да скратим причу и ставим поенту. Еко Гроцка је хладно злоупотребила моје податке и издала ми рачун на моје име и презиме. Срећа, те сам приметио ту превару. Да нисам, они су могли да већ наредан дан ангажују Приватног извршитеља како би ми пленио ствари, плату, шта год јер имам дуговање. Наравно, пре решења о извршењу опомена од извршитеља не би стигла, већ би била на табли суда и сматрала би се правно валидна након осам дана..

Еко Гроцка ми је одговорила на овај допис.. Допис почиње некаквим члановима Закона, које нисам ни тражио да ми образложе. Нико их то није ни питао. Једино позитивно у свему јесте што сам бар званично добио извињење од ЕКО ГРОЦКЕ. По њима, наводно, поштар ми је отписао деду тако што је написао да је преминуо на некаквим рачунима опоменама, а Еко Гроцка је, сасвим случајно, теренском службом утврдила да сам ја наследник имања и куће.

Не знам да ли би требао да подсетим да на чело ЕКО Гроцке је постављен Бугарчић Милош.. Неким чудом, опет сасвим случајно, син брата од тетке председника Гроцке.. Завршио је Милош Основну школу 99.те. Због бомбардовања те године многи су прошли „на лепе очи“. Ипак Средњу школу нису сви завршили. Надам се да Бугарчић није један од њих!

 

Жељко Маторчевић

Коментари

Коментари


Препоручујемо