ПОТРЕСНА ОДБРАНА МЛАДИЋА ИЗ КАЛУЂЕРИЦЕ (21): Случајно сам убио рођеног брата Марка (16) | Жиг Инфо

ПОТРЕСНА ОДБРАНА МЛАДИЋА ИЗ КАЛУЂЕРИЦЕ (21): Случајно сам убио рођеног брата Марка (16)

Нисам хтео да убијем мог брата Марка! Све се догодило случајно. Много се кајем због онога што сам урадио, упропастио сам животе онима које волим, мојим родитељима, као и себи самом!

Ово је јуче, током потресног изношења одбране, изјавио Милош Јаковљевић (21), који је оптужен да је 21. априла 2014. у дворишту основне школе у Калуђерици убио рођеног брата Марка (16).

Дрхтавим гласом младић је испричао да су целог тог дана брат и он били заједно. Према његовим речима, он је у једном моменту отишао иза школске зграде да би узео пиштољ који су он и његов друг Петар узели од оца његовог пријатеља и сакрили га у жбуњу.

– Узео сам пиштољ, заденуо га за појас и вратио се за сто где су ме чекали пријатељи. Оружје нисам вадио док је ту био Марко, јер сам се плашио да ће ме одати родитељима ако види шта радим. Видео сам да је Марко са још једним пријатељем кренуо да изађе из школског дворишта како би испратили другарице. Тада сам извукао пиштољ да бих се њиме похвалио друговима и он је опалио – испричао је Милош Јаковљевић.

Присетио се да је одмах истрчао на улицу.
– Видео сам како Марку иде крв из уста. Није давао знаке живота. Узео сам брата у наручје, мазио га по глави – присетио се последњих тренутака са братом.

Ј. С.Курир

Коментари

Коментари


Препоручујемо

Трстеник: Напредњаци напустили власт!

Општински одбор СНС у Трстенику донео је једногласну одлуку да прекину даље учешће у локалној власти због некоректног односа партнера, који покушавају да уцењују и ...