ПОТУКЛИ СЕ НАПРЕДЊАЦИ: Апатинска туча која се заташкава? | Жиг Инфо

ПОТУКЛИ СЕ НАПРЕДЊАЦИ: Апатинска туча која се заташкава?

У суботу 3. јуна око 16. часова, испред апатинске пицерије „Замак“ претучен је И.Б, шеф одборничке групе СНС-а у СО Апатин и власник локалне телевизије.

И.Б је са поломљеном аркадом, бројним подливима по целом телу и са неколико избијених зуба збринут у апатинској Хитној помоћи. Он је тог послеподнева седео у апатинској пицерији Замак са тројицом својих партијских колега од којих је један био Д.Т ПР апатинског СНС-а а ту је био и М.Л финансијски директор и несуђени директор Бање Јунаковић. У неком тренутку у пицерију су ушли браћа Б.,синови С.Б-а апатинског привредника и бившег повереника савета СНС-а за локални економски развој.

Пришли су столу за којим је седео И.Б те су га замолили да изађе са њима напоље, што је И.Б и учинио. Напољу их је сву тројицу дочекао венчани кум једног од „браћа“, додао им је дрвене палице те су сва тројица кренули да га млате уз бројне псовке.

Занимљиво је да је све то из прикрајка посматрао Д.Т ПР апатинског СНС-а и велики пријатељ И.Б-а, који прстом није мрднуо да му помогне. И.Б-у је у помоћ притекао М.Л са све руком у гипсу када се И.Б некако извукао испод палица и отишао према колима.

Сумња се да је повод напада в.д дирекрорка Дома здравља Апатин Б.Б, супруга једног од браће који су претукли И.Б-а.

Иначе, како се прича, И.Б је договорио шему о сталном намештењу Б.Б на месту директора Дома здравља, што није испоштовао и што је довело до сукоба. Посто је И.Б збринут у Хитној помоћи по њега је дошао Д.З који га је лично одвезао у НС како И.Б тако унакажен не би био виђен у граду. На лице места је изасла полиција али је пријава за напад повучена и цео случај се покушао заташкати.

Инаће браћа Б су такође чланови СНС-а.

За Жиг Инфо:

Арпад Нађ

Коментари

Коментари


Препоручујемо