ПОВУЧЕНЕ ШТАНГЛИЦЕ СА КОКОСОМ И ЦРНОМ ЧОКОЛАДОМ: Ако сте купили овај слаткиш, обратите пажњу и никако га не једите | Жиг Инфо

ПОВУЧЕНЕ ШТАНГЛИЦЕ СА КОКОСОМ И ЦРНОМ ЧОКОЛАДОМ: Ако сте купили овај слаткиш, обратите пажњу и никако га не једите

Компанија ДМ дрогерие маркт обавестила је јавност да је из предострожности повукла дмБио штанглице са кокосом и црном чоколадом од 40г, са роком трајања до 17.04.2019.

Како се наводи у саопштењу ДМ, „у појединим паковањима произвођач је утврдио присутност делова четки за чишћење производног погона, који нису саставни део производа“.

„Повлачење се односи искључиво на наведени производ са роком трајања до 17.04.2019., а ознака рока трајања налази се на задњој страни омота производа. У случају да сте купили производ, молимо вас да га не конзумирате и да га вратите у најближу дм дрогерију, где ће вам бити враћен новац. Без обзира на то је ли производ отворен или затворен, купци га могу вратити без рачуна. ДМ овим путем обавештава јавност о повлачењу производа с циљем да осигура највишу сигурност производа и купаца у ДМ дрогеријама, те се извињава због настале ситуације и могућих неугодности“, речено је у саопштењу компаније.

Курир.рс

Коментари

Коментари


Препоручујемо