„ПОЗДРАВ ИЗ СЕВЕРНЕ КОРЕЈЕ“ Отказали Бајагин концерт у Хрватској због „бранитеља“, па звали Хладно пиво, они им МАЕСТРАЛНО ОДГОВОРИЛИ | Жиг Инфо

„ПОЗДРАВ ИЗ СЕВЕРНЕ КОРЕЈЕ“ Отказали Бајагин концерт у Хрватској због „бранитеља“, па звали Хладно пиво, они им МАЕСТРАЛНО ОДГОВОРИЛИ

Након што је један од најуспешнијих и најслушанијих бендова са простора старе Југославије Бајага и инструктори услед жалбе „домобрана“ склоњен са репертоара на Данима пива у Карловцу, организатори су се бацили на посао да им нађу достојну замену, а избор је пао на групу Хладно пиво.

Међутим, Миле Кекин и његове колеге из бенда су тај позив одбили, а саопштењем које су написали на свом официјалном Фејсбук налогу, још једном показали зашто су омиљени у свим земљама широм бивше Југославије.

Наиме, они су поставили једну од најбољих музичких нумера бенда Бајага и инструктори „Балкан“, која је, вероватно и сублимирана порука организаторима и „домобранима“.

Међутим, ово није једина порука коју су упутили, пошто су у заглавку изнад самог текста, написали су да се налазе у Северној Кореји и да пију пиво, што је неумњиво саркастичан одговор онима који су опет умешали политику у забаву без икаквих повода.

Поруку бенда преносимо у оригиналу:

– Како је било питања везаних за насу наводну свирку у Карловцу на Данима пива 03.09., о цему су се јуцер расписали разни медији, одлуцили смо се разбити дилеме и трилеме око тога.

-Доци цемо мозда попити пиво, али нецемо свирати јер не зелимо бити ниција замјена. Драги Карловцани, видимо се неком другом приликом.

Живјели !!!”

 

С.Р.     Блиц

Коментари

Коментари


Препоручујемо